Najveće sportsko druženje u okviru „Bejza” letnjeg kampa i ove godine!

Prijave na najveće sportsko druženje su otvorene!

Osnovna škola „Bejza” poziva sve predškolce i školarce uzrasta od 6 do 12 godina na najveće letnje druženje i zabavu u letnjem  sportskom kampu u Beogradu.

Četvrtu godinu za redom, letnji kamp  „Bejza” okuplja sve zainteresovane učenike i predškolce  iz Osnovne škole Bejza, kao i drugare iz drugih osnovnih škola uzrasta od 6 do 12 godina.

Šest nedelja aktivnog sportskog druženja, igre i zabave u prirodi, svakodnevnog učenja engleskog jezika kao i mnoštvo zanimljivih radionica očekuje sve kampere u perodu od 19.06. do 28.07.2018. godine.

 

Zainteresovani roditelji mogu prijaviti svoj dete i omogućiti mu da letnji raspust provede u najlepšem prirodnom okruženju, da kroz igru, zabavu i druženje otkrije neke od svojih sportskih telenata.

Sportske aktivnosti su organizovane na nedeljnom nivou. Plivanje, vožnja bicikla, tenis, sportski poligoni, košarka, fudbal,  ples, igre memorije, karate, šah i još mnogo zabavnih aktivnosti garantuje uzbudljivo druženje koje sve prijavljene kampere očekuje na najlepšim lokacijama Beograda u letnjem periodu. Bazen „11. april”, Savski nasip Novi Beograd, Ada Ciganlija, istraživački izleti na Košutnjaku i Avali, Barajevo, obala reke Save samo su neke od lokacija na kojima će se kamperi družiti.

Svi kamperi ove godine imaće priliku da se upoznaju sa Lego Robotikom i kroz  zanimljive IT radionice na kojima će koristiti Lego EV3 Minderstorms setove,  moći će da zavire u svet programiranja i robotike i sami kreiraju svog Lego robota.

Tokom kampa sa decom rade profesori fizičkog vaspitanja Osnovne škole „Bejza”, treneri tenisa, nastavnici engleskog jezika, likovni pedagozi i drugo kreativno i stručno osoblje.

Deca imaju obezbeđen doručak, užine i ručak, a postoji mogućnost organizovanja prevoza kampera od kuće do škole i nazad.
Druženje počinje 19.06. i prijave za prvu nedelju kampa traju do 15. juna, a  za svaku sledeću nedelju prijave se vrše do petka aktuelne nedelje.

Prijave se vrše putem mail adrese letnji.kamp@bejza.rs

Prijava može glasiti na jednu, dve ili više nedelja od šest nedelja trajanja letnjeg kampa.

 

OVAKO SMO SE DRUŽILI PROŠLE GODINE

BEJZA LETNJI KAMP 2017.