Treću godinu za redom osnovna škola Bejza organizovala je letnji kamp i tradicionalno druženje sa svim školarcima i predškolcima uzrasta između 6 i 12 godina.
6 kamperi

U toku šest nedelja trajanja kampa, od završetka školske godine do kraja jula, svakog radnog dana od 9 do 16h za naše drugare organizovana su rekreativna i zabavna druženja, uz nadzor vaspitača i trenera.
Veliki broj edukativno-rekreativnih aktivnosti u okviru kampa, kao što su: fudbal, vaterpolo, plivanje, šetnja, trčanje, vožnja bicikla, ples, ali i šah, časovi engleskog i rukotvorina (origami,heklanje) podstakao je timski rad i brzo združivanje između učesnika, što je podiglo opšte raspoloženje i zadovoljstvo kampom, kako kod učesnika tako i kod njihovih roditelja.
Osim naših učenika letnji kamp su posećivala i deca koja tek treba da pohađaju školu, te im je letnji kamp poslužio kao odličan pripremni period koji im dozvoljava da se bez tenzije socijalizuju i prilagode načinu rada škole i novim drugarima. Kamp je u proseku brojao 25 učesnika, a na naše veliko zadovoljstvo i oduševljenje naših učenika, ove godine su se sa nama družili i poznanici naših učenika, pa je u kampu bilo par deteta kineske i američke nacionalnosti. Te je ovaj kamp prošao u znaku učenja stranih jezika, i to ne samo englesko, već i kineskog.

Cilj kampa je bio da se mališani druže, da se pospeši bavljenje sportom tokom cele godine, i da deca bez pritisaka i kroz zanimljive aktivnosti nauče neku novu veštinu ili steknu novo znanje. Zadovoljstvo naših učesnika nam potvrđuje da smo u tome uspeli, i s nestrpljenjem iščekujemo nove avanture sledećeg leta.