Tradicionalno, četvrtu godinu za redom osnovna škola Bejza i sportski vrtić Zvezda Oaza organizuju TEAM BUILDING za sve svoje zaposlene.


Ove godine, celokupno osoblje vrtića i škole učestvovalo je na takmičenjima u različitim sportskim dispciplinama, organizovanih na Adi Ciganliji, u kompleksu Veslačkog kluba Crvena Zvezda.

Nastavnici, učitelji i vaspitači imali su prilike da pokažu svoje veštine u različitim sportskim displinama i aktivnostima.
Najzanimljivija aktivnost bilo je veslanje u galijama. Nakon kratkog treninga usledilo je takmičenje i trka u veslanju gde je presudnu ulogu imala orgaizovanost i timski rad naših zaposlenih.Podeljeni u ekipe igrali smo odbojku na pesku, pikado i stoni tenis.
Posebnu pažnju svima privukla je nova igra, koja je ove godine mnoge iznenadila. Tzv. Human table, kao novitet ove godine izmamila je osmehe ali i dosta energije naših kolega. Igra Human table, je poput stoni fudbala, gde su učesnicima fiksirane ruke, dok su noge slobodne i presudne za pobedu.

Kolege sa najboljim rezultatima nagradili smo peharima i medaljama.

Zajedničko druženju tokom vikenda završili smo organizovanim ručkom i tradicionalnom poslasticom ovog događaja, baklavom.