Četvrtu godinu za redom Osnovna škola Bejza organizovala je letnji kamp i tradicionalno druženje sa svim školarcima i predškolcima uzrasta između 6 i 12 godina.

U toku šest nedelja trajanja kampa, od završetka školske godine do kraja jula, svakog radnog dana od 9 do 16h za naše drugare organizovana su rekreativna i zabavna druženja, uz nadzor vaspitača i trenera.

Veliki broj edukativno-rekreativnih aktivnosti u okviru kampa, kao što su: fudbal,tenis, plivanje i igre u vodi, šetnja, trčanje i trkanje, vožnja bicikla, kao i šah, časovi engleskog jezika i rukotvorina – origami, heklanje i drugi vidovi kreativnog i likovnog izražavanja podstakao je timski rad i brzo združivanje između učesnika.

Kamperi su ove godine imali priliku da se upoznaju sa Lego Robotikom i kroz zanimljive IT radionice i Lego EV3 Minderstorms setove, imali su prilike da zavire u svet programiranja i robotike i sami kreiraju svog Lego robota.
Osim učenika Osnovne škole Bejza, letnji kamp su posećivala i deca iz drugih škola kao i predškolci pa im je letnji kamp poslužio kao odličan pripremni period koji im dozvoljava da se bez tenzije socijalizuju i prilagode načinu rada škole i novim drugarima.

Letnji kamp Bejza i ove godine prošao je u znaku učenja stranih jezika, druženja, razvijanja timskog duha i stvaranja novih prijateljstva.

Do novih avantura delimo sa vama detalje zabeležene tokom kampa.