Vaspitanje dece je zahtevan i složen proces i upotpunjuje se sticanjem obrazovanja.
OŠ Bejza ima za cilj da utiče na vaspitanje i izgradi individue čiji će se princip života temeljiti na dijalogu, toleranciji i poštovanju drugih.

Dobrodošli u jednu od najprosperitetnijih škola u zemlji!

Nastavni plan naše škole odvija se na srpskom jeziku i to u dva obrazovna ciklusa – od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda.
Takođe, u okviru škole realizuje i obavezni PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM.

Upis za gore pomenute programe je u toku!


Osnovna škola Bejza radi po programu Ministarstva prosvete koji je obogaćen raznim aktivnostima u kojima đaci svakodnevno uživaju.
Odeljenja broje do dvanaest učenika, što učiteljima i nastavnicima omogućava maksimalnu posvećenost svakom đaku pojedinačno.

OŠ Bejza u svom programu realizuje intenzivno IZUČAVANJE ENGLESKOG JEZIKA preko predmeta ‚‚engleski jezik‚‚ i preko slobodnih učeničkih aktivnosti u kojima se kroz dramske radionice, igre i druge slobodne aktivnosti praktikuje engleski.
Deset časova engleskog nedeljno u početnim razredima omogućava deci da engleski govore gotovo kao maternji jezik.

Osim engleskog, akcenat je na primeni najsavremenijih učila, računarske i elektronske opreme.
Interaktivne bele table unose potpuno nov nivo komunikacije u naše učionice.
U kombinaciji sa kompjuterima i projektorima, interaktivna tabla pretvara svaku Bejzinu učionicu u dinamičnu nastavnu i radnu sredinu.

Tokom školskog dana učenici osim nastavnih predmeta predviđenih programom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS, pohađaju i časove na engleskom jeziku kao što su English, Maths i Science club, a na raspolaganju im je i učenje španskog i nemačkog.

 

Škola je opremljena specijalnim prostorijama za šah, stoni tenis, balet, ples, muziku kao i velikom multifunkcionalnom salom za razne priredbe i aktivnosti.
Tu su i prostorije za tehničko i informatičko obrazovanje kao i naučna laboratorija za izučavanje fizike, hemije i biologije.

Roditelji naših učenika dobijaju informacije putem mejla, telefona ili sajta o svakodnevnim dešavanjima u vezi sa njhovom decom.

Savremena nastava, znanje jezika, veliki broj različitih vannastavnih aktivnosti sigurno je ono što će vaše dete učiniti ne samo obrazovanim već i srećnim detetom sposobnim za budući napredak i razvoj u društvu, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Upis u novu 2018/19. godinu je u toku.

Posetite nas i upoznajte se sa našim radom kao i pogodnostima koje vam nudimo.

Očekujemo Vas!